De ‘KIND in BEWEGING’ methode gaat met PENSIOEN!

Deze training is nog tot 4 juli beschikbaar!
Daarna gaat hij met PENSIOEN!
Kortingscode ‘FEEST’ geeft 50% korting. 

Hieronder vind je de werkvorm ‘het boze monster’.
1 van de ruim 150 werkvormen uit de KIB-methode

 

Andere deelnemers over de KIB-methode! 

Een absolute aanrader voor professionals: de online training ‘Kind in Beweging’ van Manon Gervink.
Superfijn om na alle theorie de afgelopen jaren, praktische werkvormen aangereikt te krijgen die ervoor zorgen dat hoofd en lichaam weer met elkaar worden verbonden.

De lichaamsgerichte oefeningen geven kinderen meer grip op spanningen en gevoelens. Tijdens de sessies ben ik nu met ze aan het tekenen, wandelen, blazen, voelen, ademen en vooral aan luisteren naar het lichaam. Onwijs waardevol voor de hoogbegaafde en hoogsensitieve kinderen die ik bij Breinsafari coach. Door de training is mijn toolbox nóg beter gevuld met instrumenten om spel, beweging en creativiteit in te zetten in mijn coaching.

Super bedankt Manon! Ik weet zeker dat hier heel veel kinderen (en hun ouders) van gaan profiteren 🙏🏼

Wendy Mazer

Coach Breinsafari

Waardevolle online-training voor PMT-ers. Wat ik vooral fijn vind aan de training zijn de praktische ideeën en voorbeelden. En ook super dat er ook werkbladen bij zitten.  De uitleg is duidelijk en concreet. De online Training staat vol met oefenvormen gekoppeld aan behandeldoelen. Naast individuele doelen, zijn er ook activiteiten voor gezinnen. Manon Gervink geeft o.a. met filmpjes achtergrondinformatie over het hoe en waarom.  Van mij mochten er nog wel wat meer hoofdstukken, ik kon nog wel even doorgaan. Mooi gemaakt Manon Gervink!

Diederique Beusink

Psychomotorisch Therapeut, werkzaam Ambiq

Ik wist niet precies wat te verwachten maar ik heb met veel genoegen de modules afgerond. Ik vond de training overzichtelijk en helder qua uitleg. Een mooie opbouw in de modules met een duidelijk stappenplan. De oefeningen en filmpjes zijn helder uitlgelegd en goed te volgen. Ik zou het zo in kunnen zetten in de kindercoaching en kinderyoga lessen. Heel fijn om deze manier van werken te mogen ervaren.

Ik hoop van harte dat je nog meer gaat doen, want het is voor mij in ieder geval een prettige manier van ‘lastige’ onderwerpen met kinderen bespreekbaar maken maken door te doen.
Zoals jij al zegt in een van je filmpjes: enkel cognitief benaderen is toch anders dan ervaren.

Ik vond het een fijne cursus die meer dan voldoende handvatten biedt voor de professional!

Eveline Rozier

Kindercoach, kinderyogadocent, Pip Kindercoaching