Ontdek de kracht van lichaamsgericht werken na de Challenge!

Wauw! Ik hoop dat je hebt genoten van alle ervaringen en nu vol vertrouwen creatieve, spel- en lichaamsgerichte werkvormen kunt toepassen in je werk met kinderen!

Met de KIB-methode kun je de kracht van lichaamsbewustzijn nog verder vergroten en nog meer impact maken.
En omdat jij deelnemer was aan de Challenge, heb ik een speciale aanbieding voor jou:


🎁50 euro korting🎁op de KIB-methode
en profiteer je van maar liefst 6 maanden toegang in plaats van 4!

Kortingscode: Actie50
De kortingsactie is geldig t/m zondag!

“Ik heb de KIB-methode bij Manon gevolgd en ik vond het onwijs interessant.
In hele overzichtelijke stappen geeft ze per module uitleg, handvatten en werkvormen om met het kind en het gezin aan de slag te gaan.

Daarnaast is het voor mij de financiële investering helemaal waard geweest. Bij vele andere aanbieders betaal je “grof “geld, kom je live bij elkaar en is het na een dag of meerderen afgelopen. De kennis zakt dan snel weg en ben je afhankelijk van een hand-out van een presentatie.

In deze situatie was het helemaal anders. Op mijn eigen tempo kon en mocht ik aan de slag met de KIB-module. In de online leeromgeving kon ik alles nog eens rustig nalezen, werd het uitgelegd met voorbeelden of aan de hand van werkvormen. Dit maakt dat de integratie ervan voor mij veel effectiever is.

Kortom, de KIB-methode heeft mij enthousiast gemaakt om toe te passen, ik heb er veel van opgestoken en ben weer een ervaring rijker!

Inge Jansen

Psychomotorisch Therapeut

“En dan nu ‘Tromgeroffel’

De prijswinnaar van de Challenge”

Ben jij de winnaar: Stuur me dan een e-mail (info@manongervink.nl en ik zal zorgen dat je toegang krijgt tot de KIB-methode!

Super leuk dat je mee hebt gedaan met de Challenge!

Deelnemers over de KIB-Methode 

Kortingscode: Actie50 

Ik ben als kinder- en jeugdtherapeut steeds op zoek naar kennis, werkvormen en dan het liefst meteen toepasbaar.

 

Deze training had alles in zich. De theorie wordt duidelijk uitgelegd en visueel ondersteund. Daarnaast krijg je heel veel werkvormen, werkbladen en bladen ter verduidelijking van de theorie.

Deze materialen zijn direct in te zetten in mijn werk. Ik vond het jammer dat de cursus was afgelopen en blijf je zeker volgen Manon!

Ik kan iedereen deze cursus aanraden, duidelijk en praktisch!
Hester Troost

Kinder- en jeugdtherapeut, Praktijk Pauwwauw

Ik ben blij dat ik heb meegedaan met de KIB-methode en het als erg leerzaam ervaren. De training bood mij concrete en duidelijke stappen passend bij de doelen waarvoor kinderen bij mij komen.

Dit zorgde ervoor dat ik het direct kon toepassen in de praktijk. De werkbladen en de oefeningen heb ik kunnen integreren in mijn eigen werkwijze.

Van ouders hoor ik dat het werkt en ontvang ik positieve reacties.

Van mij had de prijs van de training best hoger mogen zijn, dat had ik niet gek gevonden voor wat ik ervoor terug heb gekregen.  Ik hoor het graag van je als je in de toekomst iets nieuws ontwikkeld.

Esther van der Rakt

Gezinsmanager

Ik heb wel even getwijfeld of ik mee wilde doen met de KIB methode, maar geen moment spijt gehad.

Wat een waardevolle en mooie cursus.

Het is duidelijk en overzichtelijk en zit vol mooie (enthousiaste) filmpjes, handige werkbladen en ideeën voor spelvormen met kinderen en ouders.

Ik ben er met veel plezier mee bezig geweest en heb nu weer meer inspiratie. Een echte aanrader als je op creatieve en speelse wijze aan de slag wil met kinderen individueel of samen met ouders.

Dieuwke Donker

Psychomotorisch kindertherapeut & Speltherapeut