De ‘KIND in BEWEGING’ methode gaat met PENSIOEN!

Deze training is nog tot 4 juli beschikbaar!
Daarna gaat hij met PENSIOEN!
Kortingscode ‘FEEST’ geeft 50% korting. 

1 van de ruim 150 werkvormen uit de KIB-methode

 Nieuwsgierig naar hoe een specifieke werkvorm totaal verschillende kinderen met een hele andere hulpvraag kan helpen om zich verder te ontwikkelen? 

Kijk dan het onderstaande filmpje. 

 

Wil jij weten: 

 Hoe je supersnel zichtbaar krijgt wat de onderliggende hulpvraag en ontwikkelingsbehoefte is van een kind.

Hoe je door lichaams- en ervaringsgericht werken nóg beter wordt in je vak

Waarom ieder kind iets anders laat zien tijdens werkvormen en hoe jij dan toch weet wat een passende vervolginterventie kan zijn.

Hoe jij lichaams- en ervaringsgericht kan werken op het gebied van:

🌀Verbeteren van de gehechtheidsrelatie
🌀Vergroten van lichaamsbewustzijn
🌀Verbeteren van de spannings- en emotieregulatie
🌀Verbeteren van sociale vaardigheden

Andere deelnemers over de KIB-methode: 

Zo bijzonder hoe jij een complexe theorie met eenvoudige, praktische oefeningen tot leven laat komen. Ik word zo blij van deze sprankelende ideeën!

Afgelopen jaren heb ik mij verdiept in lichaamsgericht werken. Ik heb een jaaropleiding lichaamsgericht werken bij hechting en trauma gevolgd, en toch heb jij me met nieuwe inzichten en invalshoeken vanuit de module echt kunnen inspireren.

Ik heb het bij meerdere behandelingen kunnen toepassen. Als onderdeel van een traumabehandeling maar ook als onderdeel in de emotie / boosheidsregulatie. Het is prachtig om te zien wat er dan gebeurt en welk effect het heeft. Ik ken alle theorieën, maar toch is de manier waarop jij het uitlegt en de simpelheid waarmee je het direct kunt toepassen in de praktijk geweldig! 

Ik had het nog niet zo praktisch kunnen toepassen en ben nieuwsgierig naar meer.
Het was de investering absoluut waard.

Erica Eindhoven

Systeemtherapeut

Wat mij erg aanspreekt is de sterke doch toegankelijke theoretische onderbouwing en de vertaling daarvan naar de praktijk. Je hebt meteen concrete tools in handen.  En in het bijzonder de werkvormen – deze zijn gevarieerd zowel in complexiteit als uitvoering waardoor er voldoende inspiratie geeft voor ieder denkbare situatie. Het resultaat is dat ik daardoor ervaringsgerichte vormen makkelijker en effectiever inzet. Heel erg bedankt Manon voor het delen van je expertise!

Ramona Meza

Systeemtherapeut, Praktijk, Interactie